x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Biletu-zilei.com și casele de pariuri online

(P) Biletu-zilei.com și casele de pariuri online

06 Dec 2016   •   15:23
(P) Biletu-zilei.com și casele de pariuri online

Apariția constantă a din ce în ce mai multe case de pariuri, a schimbat complet panorama unui sector care a devenit din ce în ce mai competitiv. Este un sector în care firmele se străduiesc să inoveze , pentru a fi capabile ca în fiecare zi să atragă clienți noi.

Fără îndoială, acest lucru poate fi privit ca un motiv de veselie pentru milioanele de persoane care se bucură în întreaga lume de pasiunea lor pentru sport…și de pariurile online. Acum toți aceștia dispun de o gamă amplă de posibilități când trebuie să aleagă casele de pariuri unde să joace.

Utilizatorii sunt din ce în ce mai experimentați și cunosc foarte bine fiecare site, de aceea firmele încearcă să inoveze permanent. Însă și utilizatorii caută constant noi firme și le aleg pe acelea care se adaptează gusturilor și necesităților lor.  Pentru a se transforma în buni pariori aceștia este bine să se înscrie la mai multe case de pariuri.

Se poate spune că, de către utilizatori, înmulțirea caselor de pariuri online, poate fi văzută ca o posibilitate mai mare de a câștiga bani. Însă, pentru a-i câștiga trebuie ținut cont de anumite lucruri.

Din punctul de vedere al utilizatorilor înregistrarea la o singură casă de pariuri poate fi mai mult decât suficientă pentru a face pronosticuri și câștiga câțiva bani. Totuși, înregistrarea la diverse case de pariuri online le poate oferi diferite avantaje de care merită să profite având în vedere că, în linii generale, îi va ajuta să își mărească beneficiile.

Unul dintre cele mai importante instrumente pentru toți cei care vor să facă pariuri online la diverse case sunt bonusurile la pariuri online. Aceste bonusuri de bun venit oferă aceeași cantitate de bani pe care o persoană a depus-o în primul depozit. Sunt bani oferiți gratuit. Utilizatorii se pot bucura de ei în anumite condiții decise de companii, dar în linii generale este vorba de bonusuri la case de pariuri online consistente care se pot folosi și retrage, transformându-le în beneficii în mod automat.

Înregistrarea la diverse case de pariuri în același timp le dă tuturor celor care vor să parieze, posibilitatea să compare cotele, un lucru absolut fundamental pentru îmbunătățirea randamentelor pariurilor lor, adică, a propriilor lor câștiguri. Înaintea unui eveniment sportiv pe care se poate paria, se pot compara cotele caselor de pariuri. Se poate vedea care casă oferă cea mai bună cotă. Odată descoperit acest lucru, pariorii vor paria, bineînțeles, la acea casă. Practic, prin asta se ajustează mai bine pariurile, pentru a obține beneficii mai mari, în caz că pronosticurile sunt cele corecte. 

Folosirea unui comparator de pariuri este întotdeauna un lucru foarte pozitiv  care ajută pariorii să aibă o viziune mult mai amplă a situației într-un moment dat. Acest lucru, de asemenea, îi ajută pe pariori să joace întotdeauna cu cota cea mai ridicată de pe piață.

Un factor important în ceea ce privește înregistrarea la mai multe case de pariuri este accesul la diverse promoții. După cum bine se știe, casele de pariuri au grijă din ce în ce mai mult de acest aspect, punând la dispoziția clienților o ofertă amplă de pariuri gratuite, bani gratuiți pentru pariuri online, sau multe alte oferte și promoții interesante. Astfel, clienții diferitelor case de pariuri, vor avea acces la diverse promoții atrăgătoare.

Având la dispoziție atâtea oferte, pariorii trebuie să fie foarte abili când pun mâna pe ele, pentru a reuși să profite cât mai mult posibil de acestea, mărindu-și câștigurile.

O altă chestiune foarte interesantă este posibilitatea de a folosi diverse strategii, odată ce utilizatorii se înregistrează la diferite case de pariuri. Se poate spune că, înainte de un eveniment sportiv, cei care s-au înregistrat la mai multe case de pariuri online, vor putea încerca diferite lucruri, pentru a vedea care funcționează mai bine. Este o oportunitate de a-și perfecționa maniera de a juca. Astfel, aceștia își pot minimiza pierderile și mări profiturile, dacă sunt suficient de abili.

De asemenea, pentru a fi siguri că aleg cea mai bună casă de pariuri online, aceștia au posibilitatea ca în fiecare zi să intre pe Biletu-zilei.com, unde vor descoperi un top al caselor de pariuri online. Datorită sfaturilor și ponturilor specialiștilor de pe acest site, pariorii vor putea alege cele mai bune case de pariuri online, unde pot face pariuri foarte bune.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

×