x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Operatorii de pariuri online au fost luați prin surprindere de numărul mare de jucători care vin din offline

(P) Operatorii de pariuri online au fost luați prin surprindere de numărul mare de jucători care vin din offline

10 Ian 2017   •   15:54
(P) Operatorii de pariuri online au fost luați prin surprindere de numărul mare de jucători care vin din offline

Jucătorii de pariuri încep să joace în număr tot mai mare la operatorii de pariuri online, aceștia din urmă fiind luați prin surprindere de creșterea înregistrată în debutul noului an. Chiar dacă este încă devreme pentru a da un verdict, specialiștii sunt de părere că 2017 va înregistra o creștere a pieței pariurilor online cu cel puțin 20%, urmând ca marea majoritate a jucătorilor să migreze online în următorii 5 ani.

După ce și-a petrecut ultimul an și jumătate încercând tot felul de soluții pentru a educa pariorii, Cădar Marius, fondator al comunității pariorilor din România și primul autor al unei cărți tipărite în țară ce are ca subiect pariurile, a ajuns într-un punct în care rezultatele muncii sale i-a surprins pe organizatorii de pariuri sportive care activează legal pe plan autohton.

În acest moment, pe site-ul PariuriX.com se pot găsi nu mai puțin de 10.000 de articole dedicate pariurilor, dintre care cea mai mare parte sunt de natură educativă. Echipa PariuriX.com este formată din jurnaliști sportivi de mare anvergură, cum ar fi: Ionuț Angheluță, Marius Huțu, Răzvan Codorean, Florin Caramavrov sau Dan Ștefănescu și din parior experimentați: George Trandafirescu, Laurențiu Gabriel, Mirel Nicolaie și alții.

Fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România, Cădar Marius, are 15 ani de experiență în lumea pariurilor și peste 10 ani de când joacă online. Recent a publicat 3 ghiduri complete, dedicate pariurilor online, în care explică în detaliu toate amănuntele pe care jucătorii trebuie să le știe pentru a paria online 100% legal și în siguranță, dar și pentru a realiza profit la pariuri, jucând într-un mod cât mai profesionist:

Ghiduri Pariuri Online 2017 Cădar Marius

Ghiduri Pariuri Online 2017 Cădar Marius

 

După ce au început să răsfoiască ghidurile, mii de pariori și-au învins temerile legate de legalitatea pariurilor online și de celelalte aspecte legale de care este legat acest fenomen!

Deci, cum este mai bine să jucăm, online sau offline? Specialiștii PariuriX.com au dezbătut aici pe larg subiectul. Este mai mult decât evident: Jucând online putem spera să facem profit la pariuri pe termen lung.

Betfair este mai mult decât o simplă casă de pariuri sportive online. În principal, operatorul britanic este recunoscut pentru platforma de betting exchange, care funcționează ca un fel de bursă, în sensul că utilizatorii pot vinde și cumpăra cote de la alți pariori de pe glob. Betfair include și o secțiune Sportsbook, dedicată care vor să joace în mod tradițional.

Betano este casa de pariuri care i-a surprins pe toți jucătorii români în 2016, odată cu lansarea aplicației pentru iOs (iPhone și iPad) care permite plasarea pariurilor prin comandă vocală. Agenția s-a instalat rapid în topul preferințelor pariorilor români, mai ales pentru că ofertă cote foarte mari pentru meciurile de Liga1 – care se publică cu aproximativ o săptămâna înainte de lovitura de start. Și mai mult decât atât, toate partidele din primul eșalon românesc pot fi văzut în direct, în format live video.

RĂSPUNDE LA ACESTE DOUĂ ÎNTREBĂRI ȘI POȚI CÂȘTIGA UN IPHONE 7 GOLD PRIN PARIURIX.COM!

 

Netbet reprezintă alegerea pasionaților de pariuri live, întrucât la acest operator se pot găsi non-stop evenimente sportive ce au numeroase tipuri de pariuri și piețe care mai de care mai interesante. Casa de pariuri Netbet transmite și numeroase partide prin Netbet TV, dar include și o serie de alte jocuri de noroc în secțiunea de cazinou.

Noua interfață a platformei Sportingbet este extrem de rapidă și funcționează optim pe toate tipurile de dispozitive desktop și mobile. Ofertele atractive zilnice și cotele substanțial îmbunătățite reprezintă un alt factor pentru care numeroși jucători români aleg acest operator.

Unibet face casă bună cu pariorii români de mai bine de 10 ani. În prezent, este singurul operator de pariuri online din România care oferă pariuri sportive, bingo, poker și jocuri de casino. Unibet excelează la multe capitole, lucru care a fost deseori evidențiat de cele mai mari entități din industrie (IGA și EGR), care au răsplătit în nenumărate rânduri munca operatorului care investește anual milioane de Euro pentru protecția jucătorilor.

Aici puteți găsi lista actualizată a caselor de pariuri recomandate de Cădar Marius, împreună cu recenziile detaliate ale acestora: https://pariurix.com/agentii.

Agenții de Pariuri Online 100% Legale - PariuriX.com

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

×