x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) „Ziua ninge, noaptea ninge, dimineața ninge iară!” În aceste zile grele, transportăm ceva prin țară?

(P) „Ziua ninge, noaptea ninge, dimineața ninge iară!” În aceste zile grele, transportăm ceva prin țară?

19 Ian 2017   •   17:14
(P) „Ziua ninge, noaptea ninge, dimineața ninge iară!” În aceste zile grele, transportăm ceva prin țară?

Prezența din belșug a zăpezii din ultimele zile a pus la grea încercare industria transportului. Fie vorba de transportul în comun, fie de transportul de mărfuri, fie chiar vorba de deplasarea în postura de pietoni. Toate formele de transport au avut, mai mult sau mai puțin, de suferit în aceste zile. Transportul în comun funcționează greoi, dar transportul mărfurilor are încă de suferit ca urmare a codurilor de avertizare meteo care sunt din ce in ce mai aprinse la culoare, restricționând chiar accesul pe anumite șosele.

 

Însă lucrurile trebuie să meargă. Fie că sunt livrate cu ajutorul camioanelor, fie că sunt trimise pe cale feroviară sau maritimă în containere, fie că se alege livrarea cu avionul, mărfurile trebuie să plece la timp din depozite și să ajungă în magazine. Pentru că baza tuturor companiilor care oferă servicii, este construită pe gradul de satisfacție a clientului final.

Fidelizarea clienților se clădește în timp și dacă nu se depun eforturi pentru o continuă îmbunătățire a relației, odată plecat, clientul nu se mai întoarce.

 

Experiența este cel mai bun profesor

Zilnic, ne străduim să ne facem clienții să zâmbească. Pentru că zâmbetul denotă mulțumire. Și reușim să facem asta datorită know-how-ului cumulat în cei peste 20 de ani de activitate pe piața locală, a numărului impresionant de filiale menit să ne asigure acoperire națională  dar și a calității serviciilor oferite.  

Acestea sunt doar câteva din punctele forte ale companiei, apreciate de clienții noștri, care ne sunt alături zi de zi și se bazează pe echipa noastră de profesioniști, pregătiți să ofere consultanță în materie de transport rutier, feroviar, aerian, maritim sau pe parte de soluții logistice complexe.

 

Despre Gebrüder Weiss Romania

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova.

 

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. office.ro@gw-world.com

http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/

×