x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Până duminică se sare cu paraşuta, la Clinceni

Până duminică se sare cu paraşuta, la Clinceni

de Diana Scarlat    |    10 Mai 2012   •   11:02
Până duminică se sare cu paraşuta, la Clinceni

Editia a II-a a festivalului de parasutism Bucharest Skydiving Boogie a inceput ieri, 9 mai, si va aduna sute de iubitori ai adrenalinei pana duminica, 13 mai, la Clinceni, langa Bucuresti.

Cei care nu au sarit niciodata cu parasuta isi pot incerca norocul in aceste zile, in cadrul evenimentului organizat de TNT Brothers, pentru ca salturile cu parasuta pentru amatori se fac in tandem, cu un instructor profesionist. Vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4.500 de metri!

Festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa-si perfectioneze tehnica, alaturi de instructori calificati la nivel international. Festivalul reuneste instructori profesionisti cu experienta internationala, acreditati de cele mai inalte scoli de parasutism, US Parachute Association.

Mai mult, temerarii acestor zile se pot bucura de glorie in fiecare seara, incepand cu ora 19.00, pentru ca in hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din fiecare zi si au loc petreceri tematice.

×