x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paradă de milioane la Luxury Show

Paradă de milioane la Luxury Show

09 Dec 2007   •   00:00
Paradă de milioane la Luxury Show

Cele mai frumoase manechine vor prezenta astăzi cele mai scumpe exponate de la Luxury Show, printre care un colier de 1,6 milioane de euro. Ziua dedicată bijuteriilor va pune punct Tărgului de lux.

IMENS - Exponatele valoreaza 60 de milioane de euro


Cele mai frumoase manechine vor prezenta astăzi cele mai scumpe exponate de la Luxury Show, printre care un colier de 1,6 milioane de euro. Ziua dedicată bijuteriilor va pune punct Tărgului de lux.

Dacă aţi ratat pănă acum intălnirea cu Luxury Show, nu este totul pierdut. Astăzi, in ultima zi a tărgului de lux de la Romexpo, puteţi vedea şase prezentări de bijuterii, unde manechinele vor defila cu unele dintre dintre cele mai scumpe exponate aflate la tărg. Pot fi admirate creaţiile Oanei Mizil, in colecţiile căreia străluceşte un colier de 1,6 milioane de euro. De altfel, bijuteriile expuse de ea la Luxury Show totalizează 25 de carate de diamante. Pe lăngă acestea, mai pot fi vizionate operele Oanei Ceciu, singurul expert evaluator din Romănia certificat de Institutul Internaţional de Gemologie. La standul ei incă poate fi admirat un diamant de 150.000 de euro. Nici in această seară nu vor lipsi momentele de dans puse in scenă, ca şi in celelalte seri, de către o trupă profesionistă. Tărgul va fi inchis cu un spectacol de cabaret.

Fiecare seară a Luxury Show a fost diferită de celelalte. Ieri, la Seara Modei, Cătălin Botezatu şi-a prezentat cele patru colecţii, dintre care una pentru copii, create in exclusivitate pentru acest tărg. De altfel, designerul a creat atăt hainele, căt şi conceptul de spectacol prin care şi-a prezentat noutăţile. După această prezentare a urmat un recital Rufus Martin, foarte apreciat de cei prezenţi.

Â

SUPERLATIVE. Pe lăngă prezentările făcute in fiecare seară, pot fi văzute şi vedetele acestui eveniment: exponatele. Dintre bolizii prezentaţi nu poate fi ratat Hummerul H2, mare căt o garsonieră. Dispune de televizor, şemineu, bar, mai multe ecrane unde pot fi urmărite filme pe DVD şi costă "doar" 150.000 de dolari. Puteţi chiar să-l inchiriaţi după tărg, cu 150 de euro ora, dar pentru minimum patru ore. Dacă insă doriţi să fiţi remarcaţi, puteţi opta pentru modelul Mercedes CL, care are o vopsea cu pulbere de aur, interior cu bord din piele de crocodil şi un motor de 440 de cai putere. Totul pentru 225.000 de euro fără TVA.

daniel.ionascu@yahoo.com

La coadă

Ghinionul milionarilor romăni este că, deşi au banii necesari pentru a cumpăra iahturi, maşini sau bijuterii de la acest tărg, tot trebuie să aştepte o perioadă de timp pănă cănd acestea vor ajunge in proprietatea lor. "Princess 42", un iaht de 14 metri expus pe perioada manifestării, costă, cu tot cu taxe, 1 milion de euro. "Pentru acest model, producţia e văndută inainte pe un an jumătate", ne-a precizat Florin Vărlan, preşedintele Unicomp, importatorul brandului britanic. Luxul nu inseamnă insă numai maşini, bijuterii şi iahturi. Cele mai scumpe cărţi expuse conţin ediţii de colecţie Gucci şi Valentino şi prezintă desenele in original pentru o serie de creaţii celebre ale lor.

×
Subiecte în articol: observator luxury show