x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parapantistul francez, care dispăruse în Covasna, a fost găsit la o pensiune

Parapantistul francez, care dispăruse în Covasna, a fost găsit la o pensiune

08 Iul 2019   •   12:05
Parapantistul francez, care dispăruse în Covasna, a fost găsit la o pensiune

Parapantistul francez căutat de zeci de pompieri militari, poliţişti, jandarmi şi salvatori montani a fost găsit la o pensiune din localitatea Greşu, judeţul Vrancea, informează ISU Covasna.

"S-au deplasat la faţa locului două ambulanţe SMURD de la Târgu Secuiesc - judeţul Covasna şi de la Vidra - judeţul Vrancea. Acesta acuză dureri în zona cervicală. După acordarea îngrijirilor medicale va fi transportat la UPU Focşani", se arată pe pagina de Facebook a ISU Covasna.

Zeci de pompieri militari, poliţişti, jandarmi, salvatori montani şi cetăţeni l-au căutat duminică şi luni pe parapantistul cetăţean francez despre care nu se mai ştia nimic de duminică.

"Ieri seara, în jurul orei 21,30, dispeceratul comun ISU-SAJ a primit un apel prin 112, care anunţa că nu se mai ştie nimic despre un parapantist, cetăţean francez, care zbura dinspre Braşov spre zona Comandău. Ultima dată a fost văzut ieri, în jurul orei 15,30, între localităţile Păpăuţi şi Chiuruş", se arăta într-o postare de pe pagina de Facebook a ISU Covasna. 

×
Subiecte în articol: covasna