x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PARCUL UNIRII /Gratis pe gheaţă pentru elevi

PARCUL UNIRII /Gratis pe gheaţă pentru elevi

de Monica Andrei Capatos    |    16 Dec 2008   •   00:00

Elevii din Capitală pot merge gratuit la Patinoarul din Parcul Unirii începând de ieri până la sfârşitul lunii ianuarie, în fiecare dimineaţă, mai puţin în perioada de vacanţă.



"Sportul înseamnă sănătate. îi invit pe copii să iasă în aer liber şi să se bucure de tot ce aduce iarna", a declarat primarul general, Sorin Oprescu.
Pentru că accesul să fie permis unui număr cât mai mare de copii, autorităţile invită directorii de şcoli să se înscrie prin intermediul Inspectoratului Şcolar Bucureşti sau direct la conducerea ICE PARK patinoarul din Parcul Unirii. Pentru ceilalţi pasionaţi de patinaj, intrarea este de 10 lei de personă, acelaşi preţ fiind plătit şi pentru închirierea de echipament. Şi adolecenţii din Sectorul 1 se pot bucura de cele două patinoare amenajate de Primărie în parcurile Bazilescu şi Kiseleff, iar seara, de spectacolele pregătite de organizatori în vecinătatea celor două patinoare. Nici părinţii micuţilor nu au fost uitaţi. Ei pot savura un ceai cald şi produse tradiţionale de Sărbători la târgurile de Crăciun organizate în parcurile mai sus amintite.

×
Subiecte în articol: observator