x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parole de vacanta - Mai raman in competitie patru sejururi in Grecia

Parole de vacanta - Mai raman in competitie patru sejururi in Grecia

03 Aug 2004   •   00:00

"Sa dea Dumnezeu sa mergem tot inainte si dumneavoastra, si noi!", ne-a urat Paulina Armasu, castigatoarea celui de-al doilea sejur pentru patru persoane in Grecia.

Paulina are 47 ani si un fiu de 22 de ani - Eugen. Ei vor pleca in Grecia impreuna cu o colega de serviciu a Paulinei si cu fiul acesteia - clasa a X-a. Paulina s-a bucurat foarte mult ca isi poate invita in excursie o colega si ca aceasta nu trebuie sa se desparta de fiul ei; simte astfel ca daruieste si ea ceva din norocul pe care i l-a dat Dumnezeu.

Acesta este cel mai mare castig pe care ea si Eugen l-au avut pana acum, dar sunt hotarati sa participe constant, de acum inainte, la toate competitiile organizate de Jurnalul National. Paulina ne-a marturisit ca cel care citeste zilnic Jurnalul National, de la cap la coada, este fiul de 22 ani; il intereseaza foarte mult materialele stiintifice, precum si informatiile sportive. Ei ii place foarte mult sa citeasca rubricile de traditii si cultura ale ziarului nostru.

O cititoare a Jurnalului National isi serbeaza ziua de nastere intr-un mod surprinzator
Cand e vorba de premii sau de suport, soarta vine intotdeauna in sprijinul Jurnalului National. Astfel, Mona Iancu isi va serba vineri, 6 august, cei 36 de ani la mare, impreuna cu familia. Ea si-a descoperit numele pe biletul castigator din paginile Jurnalului National, care o va trimite in acest week-end, impreuna cu familia, la mare. Mona a trait, pentru ceva vreme, neplacuta experienta a unui somaj, acum fiind proaspat angajata intr-un post de receptionera. Cand a sunat la Jurnalul National avea in gand sa castige chiar excursia la mare, pentru ca nu a fost plecata nicaieri in aceasta vara si nici nu avea alte posibilitati de concediu. Familia Iancu pleaca la mare impreuna cu fetita - Beatrice, 9 ani - si cu sora Monei.

Soarta i-a adus, asadar, acest premiu de la Jurnalul National si ca un cadou. Acesta este cel mai mare castig al lor la un joc de noroc, desi atat ea, cat si Eugen - sotul - participa constant la loterii si trageri la sorti. Mona ne-a marturisit ca toti membrii familiei ei rasfoiesc zilnic Jurnalul National si il cumpara tocmai pentru ca fiecare gaseste in ziarul nostru informatia de care este interesat.

Premiile nu tin cont ca e week-end
Pe cand excursia la mare de sambata, 31 iulie, a fost castigata de Niculina Zainescu, din Brasov, telefonul mobil Samsung E700 - camera foto incorporata - a fost atribuit de noroc Danielei Munteanu, din Negresti, judetul Vaslui. Daniela ne-a marturisit ca, din pacate, in localitatea lor publicatiile nu ajung atat de constant pe cat ar trebui, drept pentru care pentru Jurnalul National isi facuse deja un abonament. Daniela are 33 ani, lucreaza in contabilitate si nu obisnuieste sa participe la loterii sau jocuri de noroc; acesta este primul ei premiu de acest fel.

Si castigurile se tin lant, in continuare, pana la sfarsitul verii
Castigatorilor de pana acum le vom tine pumnii sa-i iubeasca norocul cel putin la fel de mult si in continuare si ne vom stradui ca Jurnalul National sa le fie un fragment viu din viata de zi cu zi. Acelora dintre voi care isi vor pune norocul la bataie si de acum inainte, "Parole de vacanta" le mai aduce inca cinci excursii in Grecia - tot pentru patru persoane - si zilnic o excursie pe Litoral, in care puteti sa invitati din nou inca trei prieteni.

Parola din Jurnalul National vine saptamanal si cu extrasansa "Pe Role de vacanta": telefoane mobile si perechi de role. Cea de-a zecea excursie pentru patru persoane pe Litoral a "Parolelor de vacanta" i-a fost sortita lui Stefan Stancu, 26 de ani, din Bucuresti.

Concursul mai are insa pentru voi inca 24 de week-end-uri pe Litoral - cate unul pe zi, pana la sfarsitul lunii august - si saptamanal extrasansa "Pe Role de vacanta": telefoane mobile si perechi de role.

×
Subiecte în articol: observator jurnalul national