x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paza în clubul în care a fost agresat Hardy, asigurată de o singură persoană

Paza în clubul în care a fost agresat Hardy, asigurată de o singură persoană

11 Oct 2011   •   12:26

Primarul orasului Giurgiu, Lucian Iliescu, afirma ca paza in clubul in care a fost lovit baschetbalistul american Hardy Chauncey era asigurata de o singura persoana. Edilul a cerut verificarea celor care au acordat avizele de functionare. "Noi, administratia locala, ne ocupam de documentele si formele, de avizele pentru a aparea un obiectiv", a spus primarul, astazi, intr-o conferinta de presa.

Potrivit primarului Iliescu, proprietarul localului a facut initial un restaurant cu terasa, pe care ulterior l-a transformat in club. Lucian Iliescu a precizat ca directiile din Primarie au avizat deschiderea restaurantului, pentru transformarea acestuia in club avizele necesare venind de la alte institutii.

Primarul a criticat dur faptul ca paza clientilor din clubul Emotione era asigurata de o singura persoana. "Un singur om sa pazeasca un club intreg...", a spus primarul, potrivit Mediafax. El a cerut "verificarea celor care au avizat functionarea clubului".

Patronul clubului din Giurgiu unde a fost agresat baschetbalistul american care a decedat ulterior la spital a declarat, luni, ca nu s-a mai confruntat cu astfel de probleme, ci doar cu incidente minore, "la nivel de discutie".

Politia l-a amendat cu 5.000 de lei pe administratorul clubului, pentru ca nu functioneaza camerele video din local, inca din luna iunie.

×