x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pe 18 martie Jurnalul Național te energizează cu un voucher de distracție la cel mai exclusivist club din București

Pe 18 martie Jurnalul Național te energizează cu un voucher de distracție la cel mai exclusivist club din București

13 Mar 2015   •   23:55
Pe 18 martie Jurnalul Național te energizează cu un voucher de distracție la cel mai exclusivist club din București

Miercuri, 18 martie, Jurnalul Național te pregătește pentru multe seri de distracție și îți oferă un insert special împreună cu ziarul: voucherul în valoare de 100 RON la cea mai spațioasă și avangardistă locație din București – Club Chaboo. Poți cumpăra ziarul împreună cu voucherul Chaboo la prețul de numai 33 de lei și ai asigurată consumația pentru tine și prietenii tăi!

Fie că vrei să sărbătorești ceva special sau să organizezi o petrecere aniversară, fie ca vrei să iei parte la evenimentele deosebite de la Chaboo sau pur și simplu să petreci seri încântătare cu prietenii, ai astfel ocazia să te bucuri de atmosfera incredibilă și cele mai tari show-uri ale clubului.

Cu o capacitate de până la 2.500 de persoane, Club Chaboo organizează anual cele mai spectaculoase show-uri și reușește să își surprindă clienții mereu, cu tematici inedite. Locația este un cadru excelent pentru evenimente variate, de la zile de naștere, pool party-uri, recepții, evenimente corporate, fashion shows, teambuilding-uri, lansări de produs sau petreceri tematice. Iar multiplele premii internaționale obținute și numeroasele evenimente private găzduite pe tot parcursul anului 2014 vorbesc de la sine despre facptul că Chaboo își încântă clienții cu cea mai bună trupă de entertainment și cele mai bune show-uri de club din București.

În sezonul estival, Chaboo se transformă într-o superbă locație de vară cu piscină
semi-olimpică, piscină pentru copii și restaurant. Piscina este una dintre cele mai mari din București, având o capacitate de 600 de locuri (500 de locuri pe șezlonguri și 100 la zona VIP), fiind locul perfect în care bucureștenii pot evada din cotidian.

Încă un motiv pentru care să achiziționezi voucherul special de la Jurnalul este că numai la Chaboo ai ocazia să îl vezi pe DJ Nick Thome, DJ-ul rezident de la Cavalli Club Dubai, care va avea un show excepțional pe 28 martie.

Nu pierde adevăratul entertainment de la Chaboo, nu rata Jurnalul Național din 18 martie!

×