x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lege promulgată: Pensionarii militari își vor putea primi taloanele de pensie și în format electronic

Lege promulgată: Pensionarii militari își vor putea primi taloanele de pensie și în format electronic

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2023   •   14:30
Lege promulgată: Pensionarii militari își vor putea primi taloanele de pensie și în format electronic

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o lege care prevede că pensionarii militari pot primi taloanele de pensie şi în format electronic, la cerere, pe e-mail sau în contul online deschis de către pensionari în portalul fiecărei case sectoriale.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea şi completarea art. 67 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, care are ca obiect de reglementare instituirea posibilităţii transmiterii de către casele de pensii sectoriale, în funcţie de opţiunea pensionarului, a taloanelor de plată a drepturilor prevăzute de lege, la domiciliul sau la reşedinţa acestuia din România, precum şi, la cerere, în format electronic, pe e-mail sau în contul online deschis de către pensionari în portalul fiecărei case sectoriale.

Legea a fost adoptată pe 7 martie de Camera Deputatilor, în calitate de for decizional, cu 276 de votyuri „pentru”, unul „împotrivă” și o abținere.

Proiectul a fost inițiat de mai mulți parlamentari PNL și PSD.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taloane pensie pensionari militari