x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții de amploare la persoane bănuite că au furat țigări de 266.000 de euro dintr-un depozit din Capitală

Percheziții de amploare la persoane bănuite că au furat țigări de 266.000 de euro dintr-un depozit din Capitală

16 Iun 2020   •   14:23
Percheziții de amploare la persoane bănuite că au furat țigări de 266.000 de euro dintr-un depozit din Capitală
Sursa foto: Foto: observator.tv

Polițiștii din București și au percheziționat, astăzi șapte domicilii la persoane din Capitală și din Galați, bănuite că în luna mai au pătruns într-un depozit din Sectorul 2, de unde au furat 140 de baxuri de țigări, prejudiciul fiind de 266.000 de euro.

 

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), Serviciul Investigații Criminale și Secția 9 Poliție au făcut, marți, șapte percheziții domiciliare în Capitală și în județul Galați la persoane bănuite că în luna mai ar fi pătruns în depozite unde ar fi sustras 1,4 milioane de țigarete.

Perchezițiile s-au realizat sub supravegherea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2.

Oamenii legii au dus la audieri patru persoane, respectiv trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 și 42 de ani.

Aceștia sunt bănuiți de furt calificat, complicitate la furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false.

Ancheta Poliției Capitalei a fost declanșată după ce, în 23 mai, persoane necunoscute au pătruns într-un depozit din sectorul 2 și au furat 140 de baxuri de țigarete.

Prejudiciul este de aproximativ 266.000 de euro, iar pentru recuperarea lui au fost ridicate patru mașini.

Cercetările în acest caz continuă, la fel ca și activitățile de recuperare a prejudiciului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii capitala