x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi şi Ialomiţa la contrabandişti de ţigări. Marfa era cumpărată din Capitală

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi şi Ialomiţa la contrabandişti de ţigări. Marfa era cumpărată din Capitală

22 Mai 2013   •   08:47
Percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi şi Ialomiţa la contrabandişti de ţigări. Marfa era cumpărată din Capitală

Peste 200 de poliţişti efectuează, miercuri, 38 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi, la domiciliile unor contrabandişti de ţigări, fiind verificate şi spaţiile comerciale deţinute de aceştia pentru depozitarea mărfii, precizează Poliţia Română.

Ţigările erau comercializate din Bucureşti şi vândute la preţuri mici în pieţe, societăţi comerciale, dar şi direct la locuinţele suspecţilor.

"Poliţiştii efectuează 38 de percheziţii la diferite imobile, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, respectiv 29 în judeţul Ialomiţa, 5 în judeţul Călăraşi, 2 în judeţul Ilfov şi 2 în municipiul Bucureşti. Sunt avute în vedere locuinţe, spaţii comerciale şi de depozitare deţinute şi utilizate de către 25 de persoane, suspectate de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, activitate ilicită ce intră sub incidenţa Legii 86/2006, respectiv ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, informează Poliţia Română într-un comunicat de presă.

Gruparea era monitorizată de poliţişti de la începutul lunii februarie. Pe numele celor 25 de suspecţi au fost emise mandate de aducere, persoanele găsite urmând a fi conduse pentru audieri la sediul IPJ Ialomiţa.

×
Subiecte în articol: perchezitii contrabandisti tigari