x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii acasă la Cheloo, într-un dosar de trafic de droguri. Rapper-ul, audiat la DIICOT

Percheziţii acasă la Cheloo, într-un dosar de trafic de droguri. Rapper-ul, audiat la DIICOT

30 Mar 2016   •   11:31
 Percheziţii acasă la Cheloo, într-un dosar de trafic de droguri. Rapper-ul, audiat la DIICOT

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost adus, miercuri după-amiază, la sediul DIICOT Ploieşti, unde va fi audiat într-un dosar privind traficul de droguri de risc, respectiv cannabis.

Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, zece percheziţii într-un dosar de trafic de droguri de risc, una dintre acestea vizând şi domiciliul lui Cheloo, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, percheziţiile au loc în Prahova şi în municipiul Bucureşti, iar 90 de persoane, între care traficanţi de droguri şi consumatori, vor fi aduse la audieri la sediul DIICOT Ploieşti.

Una dintre percheziţii vizează locuinţa rapperului Cheloo, acesta urmând a fi adus, de asemenea, la audieri.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că rapperul este suspect de consum de droguri, la percheziţii fiind găsită o cantitate mică de cannabis pentru consum.

Zece dintre cele 90 de persoane care vor fi aduse la audieri au calitatea de suspect în dosar, celelalte fiind consumatori, au mai spus sursele citate.

Potrivit acestora, în dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judeţului Prahova, dar şi în Bucureşti, activitatea infracţională desfăşurându-se începând cu anul 2015.

×
Subiecte în articol: cheloo perchezitii trafic cannabis droguri