x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții la o primărie din Satu Mare într-un dosar de abuz în serviciu, fals și delapidare legat de achiziții publice

Percheziții la o primărie din Satu Mare într-un dosar de abuz în serviciu, fals și delapidare legat de achiziții publice

de Redacție Jurnalul    |    14 Iun 2024   •   10:22
Percheziții la o primărie din Satu Mare într-un dosar de abuz în serviciu, fals și delapidare legat de achiziții publice

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare efectuează vineri dimineață șapte percheziții. Sunt vizate domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale și ale unei instituții, din județele Satu Mare și Sălaj.

Potrivit anchetatorilor „activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal întocmit de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals intelectual și delapidare”.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2022-2024, s-ar fi încheiat unele contracte de achiziții publice cu încălcarea legislației.

La misiunea de vineri participă specialiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSM, perchezițiile au loc la Primăria comunei Bixad, respectiv la sediul mai multor societăți comerciale sau persoane fizice.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii primarie bixad