x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ​​​​​​​Peste 500 de voluntari s-au alăturat campaniei O Românie Curată Începe de Acasă

​​​​​​​Peste 500 de voluntari s-au alăturat campaniei O Românie Curată Începe de Acasă

19 Mai 2022   •   19:05
​​​​​​​Peste 500 de voluntari s-au alăturat campaniei O Românie Curată Începe de Acasă

3.000 de kg de deșeuri colectate în 5 orașe din România, dintre care 1.000 de kg reciclate*

Campania O Românie Curată Începe de Acasă inițiată de Procter & Gamble și Act for Tomorrow (AFT) a continuat la nivel național în 2022. Cea de-a cincea ediție s-a desfășurat în perioada 9 aprilie – 7 mai, 5 mari orașe alăturându-se inițiativei într-o mișcare națională pentru o Românie mai curată.

Un număr de peste 500 de voluntari din Pitești, Timișoara, Snagov, București, Constanța și Craiova au spus DA invitației lansate de P&G și Act For Tomorrow. Aceștia s-au implicat în acțiunile de ecologizare menite să restabilească curățenia și frumusețea naturală a mai multor zone din comunitățile în care locuiesc precum: Pădurea Snagov, Parcurile Ștrand și Lunca Argeșului situate pe malul râului Argeș, Muzeul Satului Bănățean cu Pădurea Verde și Balta Măcin, Digul de la Pescărie din județul Constanța. Au fost colectate peste 3.000 kg de deșeuri, dintre care 1.000 kg au fost reciclate cu sprijinul autorităților locale.

 

Comunicat de presă furnizat și asumat de BDR Associates Communication Group SRL

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16243

×