x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petiție Antena 3: Românii îi cer premierului britanic drepturi garantate, respect, demnitate. Semnează și tu!

Petiție Antena 3: Românii îi cer premierului britanic drepturi garantate, respect, demnitate. Semnează și tu!

30 Iun 2016   •   13:35
Petiție Antena 3: Românii îi cer premierului britanic drepturi garantate, respect, demnitate. Semnează și tu!

Mihai Gâdea a anunțat miercuri seară, la Sinteza zilei, lansarea petiției online ”Românii îi cer premierului britanic drepturi garantate, respect și demnitate”, ca demers național și internațional pentru protejarea românilor din Marea Britanie care trăiesc, muncesc, plătesc taxe şi contribuie prin puterile lor la bunăstarea economică a Regatului Unit.

Mihai Gâdea a arătat, la Antena 3, că violențele și atacurile rasiste au escaladat în Marea Britanie, la adresa imigranților români, după rezultatul referendumului istoric prin care britanicii au votat ieșirea din Uniunea Europeană.

SEMNEAZĂ AICI PETIȚIA

Mihai Gâdea a anunțat că această petiție, care este adresată premierului David Cameron și Parlamentului Britanic, va ajunge mâine dimineață la Ambasada Marii Britanii la București.

”Ce români sunt în Marea Britanie? Cei mai mulți sunt oameni onești. Sunt mii de medici români care îngrijesc cu mâinile lor bolnavii, sunt asistente medicale, sunt oameni care au căutat condiții mai bune de viață. Pentru toți aceștia, dar și pentru ideea de a nu ne lăsa călcați în picioare, am lansat acest demers național și internațional”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

”Suntem datori să fim cetățeni europeni egali și în obligații și în drepturi”, a spus Adrian Ursu, la Antena 3.

VEZI TEXTUL COMPLET AL PETIȚIEI, PE ANTENA3.RO

×