x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Piroman la Sibiu? Incendiu la un club din apropierea altui club incendiat acum o săptămână

Piroman la Sibiu? Incendiu la un club din apropierea altui club incendiat acum o săptămână

11 Dec 2011   •   08:19
Piroman la Sibiu? Incendiu la un club din apropierea altui club incendiat acum o săptămână

Mai multe persoane au fost evacuate, in noaptea de sambata spre duminica, dintr-un club care functioneaza intr-un centru comercial din municipiul Sibiu, dupa ce acoperisul cladirii a luat foc, flacarile extinzandu-se si la o terasa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul a izbucnit la etajul al doilea al unui centrul comercial din municipiul Sibiu, in care functioneaza mai multe restaurante, magazine si un club, flacarile fiind observate de catre cei care se mai aflau in local si care au anuntat pompierii.

"Au venit bodyguarzii speriati si au zis sa sunam la 112 ca arde sus terasa, sa scoatem pe toata lumea afara. S-a panicat toata lumea, dar am iesit la timp, Sa ia foc asa dintr-o data nu avea de la ce! Cu siguranta a dat foc cineva"', a spus una dintre angajatele clubului.

Pompierii s-au deplasat la fata locului cu trei autospeciale de interventie cu apa si spuma si au reusit sa stinga flacarile, inainte ca pagubele sa fie mult prea mari.

"Incendiul s-a manifestat cu violenta la acoperisul cladirii. A fost necesara actionarea pe trei cai independente pentru localizarea si stingerea lui. Din primele cercetari avem doua ipoteze: ori o cauza de natura tehnica, ori o actiune intentionata", a afirmat lt. Col. Virgil Giurgiu, adjunctul Inspectortului pentru Situatii de Urgenta Sibiu.

Potrivit acestuia, in incendiu au ars acoperisul cladirii si o terasa, valoarea pagubelor urmand sa fie stabilita in urma unei anchete.

Acest incendiu s-a produs la exact o saptamana dupa ce un club si un restauratnt din centrul municipiului Sibiu au fost complet distruse de un incendiu provocat intentionat, fara ca Politia sa aiba, deocamdata, suspecti in acel caz.

×
Subiecte în articol: incendiu club sibiu piroman sibiu