x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nouă licitație pentru plajele de la Marea Neagră

Nouă licitație pentru plajele de la Marea Neagră

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   23:15
Nouă licitație pentru plajele de la Marea Neagră

Administrația Națională „Apele Române” anunță că mai sunt doar câteva zile în care pot fi depuse oferte pentru sectoarele de plajă de la Marea Neagră. Este vorba despre porțiunile care nu au fost atribuite în prima etapă a procedurii.

Administrația Națională Apele Române anunță că se află în plină desfășurare etapa a II-a de licitație publică privind închirierea suprafețelor de plajă cu destinație turistică de la Marea Neagră pentru sezoanele estivale 2023 și 2024.

„Data-limită de depunere a ofertelor este 2 mai, ora 12.00, iar pentru adjudecarea unui sector de plajă este nevoie de minimum două oferte, conform prevederilor OUG nr.8 din 9 martie 2023”, au explicat cei de la Apele Române pe Facebook.

Sunt vizate sectoare de plajă din Mamaia, Constanța, Tuzla, Costinești, Jupiter, Venus, Cordon Venus-Saturn, Vama Veche, Saturn, Mangalia.

Prima procedură de licitație publică a fost organizată între 23 martie și 14 aprilie. În urma acesteia au fost adjudecate 81% din sectoarele de plajă scoase la licitație.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: plaje oferte licitatie