x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PMB a atribuit contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în București

PMB a atribuit contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în București

04 Ian 2022   •   19:04
PMB a atribuit contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că, în urma unei licitații publice, a atribuit săptămâna trecută contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în București unui consorțiu de 4 firme. Una dintre companii a făcut evaluări siminare în Londra și Dublin.

„În urma unei licitații publice, am atribuit săptămâna trecută contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în București, unui consorțiu de 4 firme. Dintre acestea, Cambridge Environmental Research Consultants a realizat evaluarea calității aerului și proiecte pentru îmbunătățirea calității aerului pentru, printre altele, Londra, dar și pentru capitala Irlandei, Dublin, precum și la nivelul întregii Republici Irlanda”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că proiectul semnat cu Primăria durează 12 luni.

De asemenea, proiectul presupune realizarea studiului privind calitatea aerului în București (principalii poluanți) și a Planului Integrat privind Calitatea Aerului (planul de măsuri).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan