x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PMB pune în transparență proiectul privind parcarea gratuită a autoturismelor cu emisii zero

PMB pune în transparență proiectul privind parcarea gratuită a autoturismelor cu emisii zero

28 Oct 2022   •   18:40
PMB pune în transparență proiectul privind parcarea gratuită a autoturismelor cu emisii zero

Primăria Capitalei anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a proiectului privind utilizarea gratuită a parcărilor publice pentru autoturismele cu emisii zero.

„Proiect de hotărâre privind utilizarea gratuită a parcărilor publice de utilitate generală de pe teritoriul municipiului București de către autoturismele cu emisii zero (0) de carbon – CO2 înmatriculate în municipiul București, precum si de abrogare a HCGMB nr. 140 din data de 26.05.2016 privind utilizarea gratuită a parcărilor publice de utilitate generală de pe teritoriul municipiului București de către autoturisme hibrid și cele electrice înmatriculare în municipiul București, precum și aprobarea modelului vignetei de identificare”, este anunțul Primăriei Municipiului București, pentru care a deschis procedura de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției (https://www3.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte) sau la sediul Primăriei Municipiului București.

Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura Primăriei Capitalei.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: primarie parcare emisii