x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia locală va monitoriza video şi cu efective duble slujba de Înviere în Bucureşti

Poliţia locală va monitoriza video şi cu efective duble slujba de Înviere în Bucureşti

12 Apr 2012   •   09:53
Poliţia locală va monitoriza video şi cu efective duble slujba de Înviere în Bucureşti

Politia Locala a Municipiului Bucuresti (PLMB) va monitoriza video permanent zonele marilor biserici si centrul Capitalei, dublandu-si efectivele pentru asigurarea ordinii publice de Inviere.

De altfel, PLMB si-a dublat, incepand de joi, numarul echipajelor de ordine publica, masura ce urmareste asigurarea linistii si ordinii publice in Capitala, cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Totodata, in noaptea de Inviere, centrul Capitalei, dar si anumite zone cu potential de risc infractional, se vor afla, in permanenta, sub monitorizare video pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Zona Patriarhiei, a Centrului Istoric si a bisericilor din centrul Capitalei vor fi supravegheate, prin patrulari ale echipajelor PLMB.

Mai mult, patrulele de ordine publica dar si cele ale Serviciului Interventii vor mai avea in atentie, in perioada Sarbatorilor Pascale, marile parcuri dar si zonele aglomerate din apropierea marilor magazine.

Totodata, politistii locali din cadrul PLMB, inca de la inceputul acestei saptamani, au avut o serie de actiuni speciale in mai multe piete ale Capitalei, pentru combaterea comertului ambulant stradal neautorizat.

Efectivele Politiei Locale a Municipiului Bucuresti vor mai asigura ordinea publica si la actiunile organizate, in aceasta perioada, de catre Primaria Capitalei.

×
Subiecte în articol: politia locala video inviere