x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Română se îmbracă în haine noi

Poliţia Română se îmbracă în haine noi

de Mara Raducanu    |    27 Apr 2010   •   00:00
Poliţia Română se îmbracă în haine noi
Sursa foto: Dragoş Savu/Jurnalul Naţional

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) vrea să cumpere pulovere de aproape patru milioane de lei şi cravate de alţi peste 700.000 de lei, conform unor anunţuri publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro, prin care firmele interesate sunt invitate să participe la licitaţii deschise.



Conform anunţurilor, IGPR alocă 3.927.000 de lei fără TVA pentru cumpărarea de pulovere, modele atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Viitorul furnizor de pulovere al Poliţiei Române va trebui să livreze, timp de 18 luni, cel puţin 1.725 de pulovere bărbăteşti, dar nu mai mult de 50.000, şi minimum 375 de pulovere pentru femei, dar nu peste 5.000 de bucăţi.

Principalul criteriu după care contractul se va atribui este cel al preţului. Companiile pot intra în posesia caietului de sarcini până la 7 iunie, iar la 9 iunie expiră termenul pentru primirea ofertelor. Licitaţia deschisă se va încheia în aceeaşi zi, când ofertele primite vor fi deschise în prezenţa reprezentanţilor participanţilor. Într-un alt anunţ, IGPR anunţă că oferă 737.000 de lei fără TVA pentru a cumpăra cravate bleumarin.

Firmele interesate trebuie să furnizeze, timp de 18 luni, cel puţin 4.973 de cravate bleumarin, dar nu mai mult de 55.000 de bucăţi.Termenul-limită la care firmele pot intra în posesia caietului de sarcini este 8 iunie, ofertele urmând să fie primite cel mai târziu la 10 iunie.

Firmele interesate trebuie să mai prezinte şi alte declaraţii din care să reiasă ce dotări de producţie, ce utilaje şi laboratoare deţin, câţi angajaţi au şi de serviciile câtor specialişti beneficiază, dar şi un document de certificare a sistemului calităţii.

×
Subiecte în articol: observator