x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist braşovean, cercetat pentru furt dintr-un hypermarket

Poliţist braşovean, cercetat pentru furt dintr-un hypermarket

12 Oct 2011   •   10:34

Adjunctul sefului Sectiei 5 Politie Brasov este cercetat pentru furt calificat dupa ce, in luna mai, ar fi sustras produse in valoare de 100 de lei dintr-un hypermarket pe care le-a ascuns in haina.

Politistul Amandalin Maria, adjunctul sefului Sectiei 5 Politie Brasov, a fost observat, in 28 mai, de doi agenti de paza ai unui hypermarket din Brasov, cu mai multe produse pe care le-a ascuns in sacou, respectiv o bucata de munschi file, baterii R6 si un spray de dezaburire, in valoare totala de 100 de lei.

"La Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov s-a inregistrat in 10 octombrie o plangere de la SC Kaufland Romania sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, constand in aceea ca, in 28 mai, agentii de paza ai acestui centru l-au depistat pe politist, care avea in sacoul pe care il purta, marfa ascunsa in valoare de 100 de lei. Cauza se afla in faza actelor premergatoare", a spus Camelia Dumitrescu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, potrivit Mediafax.

Pana in prezent, nu s-a inceput urmarirea penala in cazul politistului, potrivit sursei citate.

Potrivit comisarului sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, daca pe numele politistului se va incepe urmarirea penala, acesta va fi pus la dispozitie.

×