x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist comunitar, târât de un taxi pe o stradă din Constanţa

Poliţist comunitar, târât de un taxi pe o stradă din Constanţa

18 Oct 2011   •   05:38
Poliţist comunitar, târât de un taxi pe o stradă din Constanţa

Un politist a fost tarat mai bine de 50 de metri pe strada de masina unui taximetrist care a refuzat sa se legitimeze. Barbatul fusese oprit in trafic pentru ca facuse un viraj interzis. Incidentul a avut loc in centrul orasului, intr-o zona extrem de aglomerata. Politistul s-a ales cu capul spart si mana luxata.

"I-am solicitat sa se legitimeze si acesta a fugit de la locul faptei si m-a tarat aproximativ 50 de metri. M-am prins de stalpul usii din stanga pentru ca era sa dea peste mine", a declarat Cristian Teisan, citat de RTv. "A plecat in tromba incercand sa-l loveasca pe colegul meu. Putea sa acroseze alta masina", a spus un martor.

Dupa cateva ore, taximetristul a fost gasit la domiciliul sau, din localitatea constanteana Cumpana, dar neaga orice legatura cu incidentul.

"Mi s-a adus la cunostinta ca am tarat un agent de politie, dimineata la ora 6:00. Eu am parcat masina de la ora 14:00. Si mai mult nu stiu", a declarat taximetristrul, care s-a ales cu dosar penal pentru ultraj si parasirea locului accidentului.

×