x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist din Aiud, spânzurat în sediul poliţiei din cauza stresului

Poliţist din Aiud, spânzurat în sediul poliţiei din cauza stresului

de Lucian Dobrater    |    13 Feb 2011   •   12:08
Poliţist din Aiud, spânzurat în sediul poliţiei din cauza stresului

151647-politia-aiud2.jpgUn agent de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Aiud, de la Criminalistică, s-a sinucis duminică dimineaţa prin spânzurare în incinta unităţii, fără a-şi motiva gestul. Agentul de poliţie Ilieşu Ivan, în vârstă de 46 de ani, nu era în timpul serviciului.

A lăsat un bilet de adio prin care pune gestul său pe seama „problemelor de zi cu zi”, fără a oferi nici un indiciu care să-i ajute pe anchetatori. Poliţistul era căsătorit şi avea un băiat în vârstă de 17 ani. A fost găsit de un coleg la ora 09.30. Victima a lăsat un bilet de adio în care regretă gestul şi îşi cere scuze colegilor. „Nu le reproşez nimic colegilor mei, dar din cauza stresului şi a problemelor de zi cu zi nu am mai făcut faţă”, a scris agentul de poliţie Ilieşu Ivan în biletul de adio. „Îmi cer scuze pentru disconfortul creat prin faptea mea. Vă mulţumesc pentru toate clipele petrecute împreună”, a mai spus sinucigaşul în bilet.Bărbatul lucra în poliţie de 20 de ani.

„Nu avea niciun fel de probleme la serviciu. În mesajul de adio nu a spus nimic concret, doar a mulţumit colegilor pentru buna colaborare”, a declarat inspectorul Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba. Agentul a fost găsit mort în apropierea biroului în care lucra, spânzurat de o grindă a unei copertine. Cu toate că nu era de serviciu, poliţistul a venit în unitate duminică dimineaţa, în jurul orei 9,10. La puţin timp, colegii săi l-au găsit mort. La faţa locului s-a deplasat şi un procuror criminalist, care anchetează tragicul eveniment.

×