x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistă din Mehedinţi, înjunghiată în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Poliţistă din Mehedinţi, înjunghiată în timp ce încerca să aplaneze un conflict

13 Noi 2011   •   05:45
Poliţistă din Mehedinţi, înjunghiată în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Doi politisti trimisi sa aplaneze un conflict intr-un sat din Mehedinti au fost atacati noaptea trecuta de patru scandalagii. O tanara de 23 de ani, politista la sectia rurala Vanju Mare, a fost injunghiata in abdomen. Cand si-a vazut colega la pamant, cel de-al doilea om al legii l-a impuscat pe atacatorul care incerca sa-l injunghie si pe el.

Incidentul a avut loc in satul Poroinita, din Mehedinti, aproape de miezul noptii. Echipajul de politie a fost trimis pe teren, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a reclamat ca patru indivizi il agreseaza si incearca sa-i vandalizeze autoturismul.

La vederea uniformelor, acestia au devenit violenti iar oamenii legii au incercat sa-l incatuseze pe unul dintre ei. In acel moment, un individ de 46 de ani a injunghiat-o pe tanara.

La randul lui, politistul a tras doua focuri de avertisment in aer, dar nu a reusit sa-l opreasca pe agresor. Neavand incotro, a mai tras trei focuri de arma ranindu-l pe atacator.

"Persoanele respective au devenit violente, iar dupa incatusarea unuia dintre agresori, un alt individ, folosind un corp contondent, taietor, a injunghiat una dintre colege", a declarat Nicolae Lohon, purtator de cuvand IPJ Mehedinti.

Atat politista cat si agresorul sau au fost supusi in noaptea trecuta unor interventii chirurgicale. Starea lor este stabila.

×