x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Băsescu, după ce-i i-a făcut dosar penal lui Brădişteanu, unul dintre cei mai buni medici din România, mai are şi nesimţirea să-l roage să ajute pe cineva

Ponta: Băsescu, după ce-i i-a făcut dosar penal lui Brădişteanu, unul dintre cei mai buni medici din România, mai are şi nesimţirea să-l roage să ajute pe cineva

16 Aug 2013   •   16:05
Ponta: Băsescu, după ce-i i-a făcut dosar penal lui Brădişteanu, unul dintre cei mai buni medici din România, mai are şi nesimţirea să-l roage să ajute pe cineva

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltător faptul că preşedintele Traian Băsescu a avut "nesimţirea" ca, după ce "i-a făcut dosar penal", să-l sune pe medicul Şerban Brădişteanu şi să-l roage să meargă în Turcia pentru a analiza starea de sănătate a lui Florin Cioabă.

Ponta a spus într-o conferinţă de presă la Suceava că statul român intervine în cazul unui cetăţean român aflat într-o situaţie cu totul specială în afara ţării.

"Dacă e vorba de un cetăţean român aflat într-o situaţie specială, copii, cazuri cu totul speciale, statul român, atât cât putem să ne permitem, nu putem foarte des, sigur că, pe cheltuiala statului român, intervenim în situaţii cu totul şi cu totul speciale", a spus Ponta.

El a arătat că în cazul lui Florin Cioabă familia plăteşte, iar medicul Şerban Brădişteanu a plecat în Turcia pe banii familiei.

"Mă bucur că doctorul Brădişteanu nu are termen la tribunal, că i-a făcut Băsescu dosar. Deci, Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia şi mă bucur că nu are termen la tribunal, că nu putea să meargă doctorul Brădişteanu, pentru că trebuia să se ducă la tribunal, unde i-a făcut Băsescu dosar. Apropos de ticăloşie şi de tupeu, după ce-i faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din România, mai ai şi nesimţirea să-l suni la telefon să-l rogi să ajute pe cineva", a spus Ponta.

El a arătat că din banii statului român se plătesc doar cazuri cu totul şi cu totul excepţionale, cum a fost necazul din Muntenegru.

"Eu m-aş fi aşteptat ca preşedintele ţării să se preocupe atunci când am avut accidentul din Muntenegru. Nu l-a interesat, l-a durut în cot. Anul trecut, când a fost cu copiii din Suceava, nu l-a interesat, n-a sunat pe nimeni, însă revoltător este faptul că după ce domnul Băsescu i-a făcut dosar penal doctorului Brădişteanu a avut curajul să-l sune la telefon. Este tipic pentru personalitatea domnului preşedinte", a mai spus Ponta.

×