x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta nu mai vrea ca repetiţiile pentru parada de 1 Decembrie să aibă loc ziua: Să se facă noaptea, că blocăm oraşul

Ponta nu mai vrea ca repetiţiile pentru parada de 1 Decembrie să aibă loc ziua: Să se facă noaptea, că blocăm oraşul

27 Noi 2012   •   11:54
Ponta nu mai vrea ca repetiţiile pentru parada de 1 Decembrie să aibă loc ziua: Să se facă noaptea, că blocăm oraşul
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Repetiţia pentru parada de 1 Decembrie care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, în Capitală, a fost anulată. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de Guvern de marţi, după ce luni, când a avut loc prima repetiţie, Capitala a fost paralizată pentru câteva ore din cauza închiderii arterelor importante pe care se desfăşura repetiţia.

Premierul Victor Ponta le-a spus miniştrilor în şedinţa de guvern că nu mai permite organizarea celei de-a doua repetiţii pentru parada de 1 Decembrie.

"Să le spuneţi trupelor că eu nu-i mai las să facă pregătiri. Ieri (luni, n.r.) ne-au cam înjurat bucureştenii, deşi ştiau că aşa se întâmplă. Fac seara, noaptea, dacă e, dar nu mai pot să facă în timpul zilei, că blocăm oraşul, din păcate. Dacă în momentul repetiţiilor pentru defilare nu avem o soluţie logistică, de infrastructură, de deblocare a oraşului, n-are rost. Să le uraţi din partea mea tuturor celor care defilează să ţină bine minte ce au de făcut, pe unde trec şi cum fac, dar nu mai putem bloca şi mâine oraşul. Ne luau bucureştenii cu furcile. Şi francezii defilează, la Londra se fac seara repetiţiile. Găsiţi o soluţie pentru că ce apare ca bucurie pe o parte, se strică pe partea cealaltă, când stai în maşină ca să ajungi la serviciu", a spus Victor Ponta.

Parada de 1 Decembrie va avea loc sâmbătă, iar în vederea festivităţilor autorităţile programaseră două repetiţii, luni şi miercuri. Luni, însă, traficul din Bucureşti a fost complet dat peste cap, ca urmare a închiderii mai multor artere importante.





×