x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta vrea să fie posesorul primului autoturism electric produs de Dacia

Ponta vrea să fie posesorul primului autoturism electric produs de Dacia

17 Mai 2012   •   17:44
Ponta vrea să fie posesorul primului autoturism electric produs de Dacia

Prezent joi la Mioveni, Premierul Victor Ponta si-a exprimat intentia de a deveni primul posesor al unui autoturism electric produs de Dacia, despre al carui proiect a aflat in premiera de la directorul general al Automobile Dacia, Jérôme Olive.

"Ii multumesc domnului director, care din primul minut de intalnire mi-a prezentat proiectul privind masinile electrice. M-am inscris deja pe lista sa fiu primul care voi folosi masina electrica produsa de Dacia, imediat dupa ce proiectul va fi finalizat", a declarat Ponta la finalul vizitei efectuate la Uzina Dacia de la Mioveni.

Intrebat daca poate anticipa cand va deveni proprietarul unei masini electrice marca Dacia, premierul a evitat sa dea un pronostic, spunand ca totul depinde de producator. El a remarcat insa preocuparea Grupului Renault pentru realizarea unor vehicule mai putin poluante.

"Vreau sa apreciez foarte mult preocuparea pe care Grupul Renault o are pentru protectia mediului, pentru a construi de fiecare data masini cu o tehnologie din ce in ce mai prietenoasa cu mediul ambiant. Aceasta componenta a strategiei Renault, pentru mine, pentru toti cei care suntem interesati de mediu, este de laudat si de apreciat", a spus Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: mioveni Dacia electric autoturism Victor Ponta