x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Povestea a doi români veterani din SUA şi subvenţiile oferite de stat cultelor religioase, duminică la “În premieră cu Carmen Avram”

Povestea a doi români veterani din SUA şi subvenţiile oferite de stat cultelor religioase, duminică la “În premieră cu Carmen Avram”

06 Apr 2013   •   12:38

La 102 ani, Bea Abrams Cohen e cel mai în vârstă veteran din Statele Unite. Iar Alexandru Vraciu este unul dintre cei mai mari eroi ai Americii în al Doilea Război Mondial, pilotul pentru care s-a inventat expresia "Top Gun". Ce au cei doi în comun? Faptul că sunt români, că niciodată nu au uitat de unde au plecat şi că păstrează România într-un colţ de suflet, conştienţi că nu o vor mai vedea niciodată. Doi români mari cât istoria, “În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

România subvenţionează cel mai mult cultele religioase, în comparaţie cu alte ţări din Europa. Pe lângă salarii şi fonduri pentru construcţia bisericilor, statul le oferă fabrici şi ferme, cu condiţia să le folosească în scop umanitar, lucru care nu se întâmplă, acestea fiind lăsate în paragină. Cu ce se mai ocupă prelaţii României şi cine îi ajută, află din cel de-al doilea material „În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

×