x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Precizări ale agenţiei de turism MAREEA privind informaţiile referitoare la licenţa de turism deţinută

Precizări ale agenţiei de turism MAREEA privind informaţiile referitoare la licenţa de turism deţinută

25 Iun 2013   •   22:30

Agenţia de turism MAREEA, organizatoarea circuitului turistic pe care îl parcurgea autocarul implicat în accidentul ce a avut loc în Muntenegru, a trimis un comunicat de presă în care dezminte informaţiile apărute în media, în care se relatează că licenţa societăţii ar fi fost expirată.

Prezentăm integral comunicatul agenţiei de turism MAREEA.
"MAREEA aduce la cunostinta opiniei publice ca in ultimele ore se vehiculeaza in mod complet eronat, informatia conform careia licenta de turism a companiei este expirata.

Facem precizarea ca toate autoritatile statului care au verificat de la producerea tragicului accident din Muntenegru, intreaga activitate a MAREEA au constatat ca documentele companiei sunt in legalitate.

In acest sens, punem la dispozitia mass-media nota de constatare emisa astazi de Autoritatea Nationala de Turism (attach) in care se specifica clar ca licenta de turism si documentele MAREEA sunt in conformitate cu prevederile legale.

Singura deficienta descoperita si asumata de MAREEA este un viciu de procedura identificat la unul din punctele de lucru, unde s-a omis reinnoirea anexei licentei aferente.

MAREEA isi reafirma solidaritatea cu victimele tragicului eveniment produs si trebuie sa facem precizarile care se impun pentru a nu dezinforma opinia publica.

Suntem permanent la dispozitia mass-media pentru a oferi informatiile necesare pentru a sustine afirmatiile de mai sus. Atasam documentatia emisa de reprezentantii ANT, precum si licenta de turism a companiei MAREEA, nr .1238 eliberata in urma cu 15 ani si reinnoita, conform legii in anul 2011.
Cu stima,
Marius Usturoiu, manager General"       

×