x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PREGĂTIRI ÎN TOI / Regele Mihai a făcut cumpărături la Arad!

PREGĂTIRI ÎN TOI / Regele Mihai a făcut cumpărături la Arad!

de Andrei Ando    |    Mircea Opris    |    22 Dec 2008   •   00:00
PREGĂTIRI ÎN TOI / Regele Mihai a făcut cumpărături la Arad!

Arădenii l-au întâlnit ieri într-un hipermarket pe Regele Mihai I al României, venit la cumpărături alături de familie. Regele a fost însoţit de soţia acestuia, Regina Ana, de Principesa Margareta şi de soţul acesteia, Principele Radu.



Regele a venit cu maşina sa personală de la Castelul Săvârşin, aflat la 100 km de Arad. A condus chiar el. Principesa Margareta s-a oprit la secţia cu produse fitness, în timp ce regina conspecta apariţiile editoriale la raionul de cărţi. în urma lor, principele împingea coşul în care urma să se aşeze produsele cumpărate pentru Crăciunul familiei regale şi pentru colindătorii care vor sosi în aceste zile la Săvârşin. Familia Hohenzollern va pregăti în jur de 100 de pachete. Principesa Margareta a umplut coşul şi cu lapte, iaurt, lanterne şi... cărţi de reţete dietetice. La plecare erau deja trei coşuri pline! Să îl vezi pe Rege lângă tine, în magazin, poate fi considerat un lucru uimitor, astfel că norocoşii ceare l-au întâlnit au început să-i facă poze cu telefoanele mobile, dornici de a imortaliza un moment, poate unic în viaţa lor.

PROGRAMUL FAMILIEI REGALE
Astăzi, Majestăţile Lor şi Alteţele Lor Regale vor oferi daruri de Crăciun familiilor nevoiaşe din Săvârşin, mâine de la ora 11 vor începe să sosească grupurile de colindători, iar miercuri vor veni dubaşii din Săvârşin. Familia regală se va afla joi la Timişoara, pentru a participa la slujba de Crăciun oficiată de ÎPS Mitropolitul Nicolae Corneanu, la Catedrala Mitropolitană. în ultimele zile ale anului 2008, familia regală va vizita câteva dintre oraşele din apropierea Săvârşinului şi vor primi la castel vizita unor personalităţi din domeniul economic, cultural şi politic.

×
Subiecte în articol: observator