x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Orban, ingrijorat că terasele nu mai respectă regulile de distanțare socială

Premierul Orban, ingrijorat că terasele nu mai respectă regulile de distanțare socială

29 Iun 2020   •   14:03
Premierul Orban, ingrijorat că terasele nu mai respectă regulile de distanțare socială
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat de faptul că terasele nu mai respectă regulile de distanțare socială.

 

„Miercuri voi convoca toți miniștri și toate instituțiile care au atribuții de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile și există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli”, a declarat Ludovic Orban.

El a spus că pe plajă la început distanțarea a fost conformă, însă încetul cu încetul s-a intrat „într-o devălmășie și nu s-a mai respectat nicio regulă”.

„Sigur, înțeleg că e aglomerație, dar și pe terase trebuie respectate regulile. Poate trebuie gândită o altfel de programare a mersului la masă. Chiar m-am îngrijorat. Am văzut niște imagini... Aproape nu s-a mai respectat nicio regulă”, a adăugat el.

Premierul, întrebat despre ședința organizată fără restricții la Iași de PNL, a spus: „Din câte știu, a fost o întrunire în aer liber, la o locație în aer liber. Eu nu am participat la acea întâlnire”.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a spus duminică, la Digi 24, că autorităţile analizează zone precum Valea Prahovei şi litoralul, întrucât „acolo se respectă cel mai puţin regulile”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban