x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preotul catolic Francisc Doboș răspunde îndemnului lui Gheorghiță: Mă bucură umanizarea mesajului

Preotul catolic Francisc Doboș răspunde îndemnului lui Gheorghiță: Mă bucură umanizarea mesajului

06 Oct 2021   •   17:53
Preotul catolic Francisc Doboș răspunde îndemnului lui Gheorghiță: Mă bucură umanizarea mesajului

Preotul catolic Francisc Doboș răspunde îndemnului medicului Valeriu Gheorghiță, care a spus că e nevoie de o mai mare implicare a bisericii în prevenirea răspândirii COVID. „Oamenii să aibă încredere în medici”, spune preotul.

Întrebat, miercuri, de MEDIAFAX, ce părere are despre îndemnul medicului Valeriu Gheorghiță, Doboș a spus că preoții nu trebuie să predice un vaccin.

„Oamenii să aibă încredere în medici. Avem încredere în Dumnezeu, dar și în medici. Pentru partea de mântuire să avem încredere în Dumnezeu! Noi am îndemnat de la începutul pandemiei prin gestul Papei Francisc care s-a vaccinat. Avem și mulți preoți care s-au vaccinat”, declară preotul catolic.

Întrebat dacă nu este, totuși, cam târziu pentru un astfel de îndemn, Francisc Doboș spune: „Mă bucur de această umanizare a mesajelor oficiale. Poate așa trebuia să fie de la început”.

Medicul Valeriu Gheorghiță, întrebat miercuri dacă este nevoie de o mai mare implicare a bisericii în difuziunea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID, a spus că da și că mesajul pe care îl aşteaptă oamenii este: „Populaţia să aibă încredere în medici” și „oamenii să-şi iubească mai mult aproapele”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Francisc Doboş