x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prigoană, campionul imobiliar al candidatilor la primarii. Vezi cate case si ce terenuri au viitorii posibil edili

Prigoană, campionul imobiliar al candidatilor la primarii. Vezi cate case si ce terenuri au viitorii posibil edili

24 Apr 2012   •   08:40
Prigoană, campionul imobiliar al candidatilor la primarii. Vezi cate case si ce terenuri au viitorii posibil edili

Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei conduce, detasat, topul averilor imobiliare ale candidatilor la primariile oraselor resedinta de judet, cu 12 locuinte (case, apartamente, case de vacanta) si peste 90 de hectare de teren.

Cu toate acestea, candidatii USL la primariile oraselor resedinta de judet au, impreuna, conform unei analize Econtext, 65 de locuinte si detin 1.204,7 hectare de teren, fata de 53 de locuinte si 228,3 hectare de teren, in cazul candidatilor PDL.

De precizat ca nu au fost analizate averile candidatilor la sectoarele din Bucuresti, in cazul PDL. In schimb, in cazul USL au intrat in calcul si cei doi candidati de la sectoarele 1 si 5 (Andrei Chiliman si Marian Vanghelie). Dintre cei 42 de candidati din partea PDL, doar 30 si-au facut publice averile. In cazul candidatilor USL, cei cu declaratii de avere 'la vedere' sunt 34.

Vezi aici averile imobiliare ale tuturor candidatilor PDL si USL.

×
Subiecte în articol: averi imobiliare candidati primarii