x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prim-vicepreşedintele LSMVJ a depus o plângere la Poliţie, după ce a fost ameninţat cu moartea

Prim-vicepreşedintele LSMVJ a depus o plângere la Poliţie, după ce a fost ameninţat cu moartea

17 Noi 2008   •   00:00

Prim-vicepreşedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Marian Holban, a depus, duminică seară, o plângere la Poliţia Vulcani, după ce a fost ameninţat telefonic cu moartea, de "o voce de bărbat tânăr", în urma unei emisiuni televizate în care Holban a vorbit despre corupţia sindicaliştilor.



Holban a declarat, duminică seară că a fost sunat, în aceeaşi zi, de pe un număr secret, iar "o voce de bărbat tânăr" i-a spus: "Aauzi, bă? În prima seară când te-am prins, îţi iau gâtul cu cuţitul!".
Prim-vicepreşedintele LSMVJ a spus că este pentru prima dată când primeşte o astfel de ameninţare şi crede că aceasta are legătură cu faptul că, duminică după-amiază, a afirmat, în cadrul unei emisiuni televizate, că în Valea Jiului "există regula pumnului în gură" şi că unii lideri de sindicat sunt corupţi.
"Suntem total dat peste cap şi eu, şi familia mea", a declarat Holban.
Adjunctul comandantului Poliţiei Vulcani, Toma Mihu, a confirmat, la rîndul său că la instituţia pe care o reprezintă a fost depusă o plângere de către Marian Holban.
"Lucrătorii mei l-au audiat deja, acesta susţine că a primit un telefon de ameninţare de pe un număr secret şi vom continua cercetările sub coordonarea Parchetului", a spus Toma Mihu.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: observator