x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Craiovei: Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze

Primarul Craiovei: Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze

20 Apr 2021   •   17:30
Primarul Craiovei: Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Primarul orașului Craiova Olguța Vasilescu anunță că locuitorii orașului evită centrele de vaccinare AstraZeneca și autoritățile se gândesc să închidă unul dintre acestea. Oamenii au văzut tot felul de lucruri la televizor, sunt de înțeles, dar vaccinarea rămâne singura soluție, spune edilul șef, potrivit Mediafax.

Primarul Olguța Vasilescu anunță că din cauza numărului mic de persoane care se vaccinează cu AstraZeneca, autoritățile se gândesc să închidă un centru din Craiova care utilizează acest ser.

„Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca, a văzut tot felul de informații la televizor. Oamenii sunt de înțeles”, a declarat Olguța Vasilescu, la Digi 24.

Primarul Craiovei mai spune că vaccinarea reprezintă singura variantă pentru redeschiderea economiei. Campania de vaccinare trebuie să fie mai agresivă, este opinia primarului.

„Totuși, economia nu va fi repornită dacă nu ne vaccinăm. Campania trebuie să fie mult mai agresivă, dacă nu vaccinăm, economia nu se va deschide”, a precizat Vasilescu.

Din cauza interesului scăzut pentru vaccinare, autoritățile craiovene nu iau în calcul să deschidă un centru de vaccinare de tipul drive-thru. „Nu ne gândim să deschidem drive-thru, nu este nevoie”, a precizat Olguța Vasilescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: craiova AstraZeneca olguţa vasilescu