x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, eliberat

Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, eliberat

04 Noi 2013   •   22:49
Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, eliberat

Primarul comunei dâmboviţene Aninoasa şi alţi doi bărbaţi suspectaţi de sprijinirea unei grupări infracţionale şi complicitate la furt calificat, arestaţi preventiv de magistraţii Tribunalului Dâmboviţa, au fost eliberaţi luni seară, după ce Curtea de Apel Ploieşti a admis recursul avocaţilor lor.

Potrivit judecătorilor, faţă de cei trei bărbaţi s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 de zile. Recursul unui alt inculpat a fost respins ca nefondat, astfel că acesta va rămâne în arest pentru 29 de zile, deciziile în cazul tuturor celor patru inculpaţi fiind definitive.

Primarul comunei dâmboviţene Aninoasa, Constantin Maricescu, şi alţi trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, sâmbătă, fiind suspectaţi de sprijinirea unei grupări infracţionale şi complicitate la furt calificat de conducte de transport de produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 1,5 milioane de lei.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au emis pe numele celor patru persoane mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la furt şi furt cu consecinţe deosebit de grave.

×
Subiecte în articol: primar aninoasa arestat