x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Sighet: Directorul firmei de gaze, rănit în urma celei de-a doua deflagraţii din club

Primarul din Sighet: Directorul firmei de gaze, rănit în urma celei de-a doua deflagraţii din club

19 Feb 2012   •   09:16

Primarul municipiului Sighetu Marmatiei, Eugenia Godja, a declarat ca, din punct de vedere tehnic, este inexplicabil modul cum s-a produs explozia din clubul de noapte din localitate si a afirmat ca directorul companiei BERG SISTEM GAZ se afla in stare grava in spital, fiind ranit in urma celei de-a doua deflagratii.

"Discutand cu specialistii firmei BERG SISTEM GAZ, firma care distribuie gazele naturale in municipiul Sighetu Marmatiei, acestia presupun ca in toaleta aflata in subsolul clubului s-ar fi produs o acumulare de gaze care a refulat. Localul nu era racordat la reteaua de gaze naturale. Directorul companiei BERG SISTEM GAZ se afla in stare grava in spital in urma celei de-a doua explozii produse", a declarat duminica Eugenia Godja.

O explozie s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in clubul "Eufobia" din municipiul Sighetu Marmatiei, in urma careia au fost grav ranite sapte persoane, un baiat si sase fete.

Victimele au fost transportate initial la Spitalul orasenesc din Sighetu Marmatiei dupa care s-a luat legatura cu Spitalul Judetean de Urgenta Maramures.

Ulterior sase raniti au fost dusi la Spitalul de Arsi din Capitala.

O a doua deflagratie a avut loc in acelasi local si in aceasta dimineata, in jurul orei 9:30, soldata cu ranirea a zece persoane. Noua dintre acestea vor fi transportate la Bucuresti, o parte la Spitalul de Arsi, iar o alta la Spitalul Floreasca.

×