x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul muncipiului Mangalia, în stare de incompatibilitate

Primarul muncipiului Mangalia, în stare de incompatibilitate

09 Noi 2011   •   09:22
Primarul muncipiului Mangalia, în stare de incompatibilitate

ANI a constatat ca primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, se afla intr-o stare de incompatibilitate intrucat a detinut, simultan, atat functia de primar al municipiului Mangalia, cat si calitatea de reprezentant al Consiliului Local Mangalia in Adunarea Generala a Actionarilor a S.C RAJA S.A. Constanta si a S.C "Administrarea Parcului Industrial Mangalia" S.R.L.

"Au fost identificate elemente in sensul incalcarii legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor, deoarece, functia de primar si viceprimar, primar general si viceprimar al Municipiului Bucuresti, presedinte si vicepresedinte al consiliului judetean este incompatibila cu functia de reprezentant al unitatii administrativ – teritoriale in adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local sau de reprezentant al statului in adunarea generala a unei societati comerciale de interes national", se arata intr-un comunicat ANI.

Potrivit procurorilor, Mihai Claudiu Tusac este suspectat de infractiunii de fals in declaratii intrucat, in declaratia de interese depusa la data de 16.06.2009, nu a mentionat calitatea de reprezentant al Consiliului Local Mangalia in Adunarea Generala a Actionarilor a S.C "Administrarea Parcului Industrial Mangalia" S.R.L. si a S.C RAJA S.A. Constanta.

In consecinta, ANI a decis sa sesizeze Parchetul de pe langa Judecatoria Mangalia, cu privire la posibila savarsire de catre domnul Mihai Claudiu Tusac, a infractiunii de fals in declaratii.

×