x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele imagini de la petrecerea de la Castelul Bran a celor mai bogați oameni ai Planetei

Primele imagini de la petrecerea de la Castelul Bran a celor mai bogați oameni ai Planetei

30 Oct 2022   •   10:25
Primele imagini de la petrecerea de la Castelul Bran a celor mai bogați oameni ai Planetei
Sursa foto: Antena 3 CNN

Au apărut primele imagini cu invitaţii miliardarilor lumii, care organizează o petrecere de Halloween chiar la Castelul Bran din Braşov. Printre cei care vor participa la petrecere se numără Elon Musk, cel mai bogat om al Planetei.

Invitaţii ajung la Bucureşti, apoi sunt transportaţi cu elicopterul la Ghimbav, de unde, cu maşinile, sosesc la pensiunile de lângă Castelul Bran.

Ieri seară, o parte dintre aceștia au ajuns la o pensiune din Braşov. Ulterior, toţi au participat la o cină privată, a informat Antena3 CNN. Inclusiv Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter, în care a scris că „pâinea proaspăt coaptă este o bucurie a vieţii”. Măsurile de securitate în zonă sunt excepţionale, astfel că nimeni nu are voie să se apropie de pensiunea la care sunt cazaţi invitaţii.

Castelul Bran a fost închiriat complet de un miliardar american, prieten cu Elon Musk, pentru petrecerea de Halloween, care va avea loc în această seară, mai informează Antena 3 CNN. Peter Thiel, co-fondator al PayPal, a ajuns încă de vineri seară  în România, alături de un alt miliardar american.

Pe lista invitaţilor s-ar mai afla Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti.

Printre numele vehiculate că ar putea participa la petrecere s-au numărat şi actriţa Angelina Jolie, dar şi Elon Musk.

Sursa: Antena3

 

×