x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Prin carti, aproape de copii!"

"Prin carti, aproape de copii!"

27 Mai 2004   •   00:00

Campania nationala "Prin carti, aproape de copii", va ajunge si in Capitala in acest week-end, anunta Fundatia Umanista "Dan Voiculescu", initiatoarea manifestarii.

Organizata in colaborare cu postul de televiziune Antena 1, campania urmareste colectarea de carti pentru fondul necesar tuturor bibliotecilor scolare din mediul rural romanesc. Toti cei care doresc sa doneze o carte din orice domeniu din biblioteca personala, in folosul copiilor de la sate, sunt inivitati duminica, 30 mai, incepand cu ora 10, la punctele de colectare aflate in Parcul Circului din Bucuresti. Intreaga zi va fi rezervata spectacolelor, concursurilor si surprizelor pregatite cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Proiectul este acum la cea de-a doua editie si a fost continuat dupa succesul manifestarii similare de anul trecut. Atunci au fost colectate peste 10.000 de carti din intreaga tara, iar 64 de scoli de la sate si-au construit sau intregit fondul de carte al bibliotecilor. Fundatia Umanista "Dan Voiculescu" are convingerea ca, prin aceasta campanie, copiii din mediul rural vor primi sansa dezvoltarii spirituale si intelectuale.

×
Subiecte în articol: observator