x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorul Bucurică demis! Intre  magistrat și familia fetei agresate sexual, conflict de 8 ani!

Procurorul Bucurică demis! Intre  magistrat și familia fetei agresate sexual, conflict de 8 ani!

de Dan Constantin    |    25 Ian 2018   •   15:46
Procurorul Bucurică demis! Intre  magistrat și familia fetei agresate sexual, conflict de 8 ani!
Sursa foto: enational.ro

Procurorul George Bucurică a fost demis de la conducerea Parchetului din Oravița și se întoarce la unitatea de unde era detașat- Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin. Măsura a fost luată de Procurorul General care a dispus și o cercetare a plângerilor depuse împotriva lui Bucurică la Parchetul Curții de Apel Timiș. A fost sesizată și Inspecția Judiciară în cest caz.

Fata agresată sexual de procurorul George Bucurică  este fiica avocatului Teofil Drugărin, aflat într-un conflict vechi, care a pornit din 2010 cu magistratul din Oravița.

Avocatul a depus multe reclamații împotriva lui Bucurică, care i-au atras lui Drugărin un dosar de hărțuire și în final o condamnare la 9 luni cu executare și un ordin de interdicșie de a se apropia de procuror. Drugărin a fost internat forțat și supus unei expertize psihiatrice. Avocatul a cerut eutanasierea , adus la disperare pentru că plâgerile împotriva lui Bucurică erau îngopate.

Fiul avocatului, Teofil Drugariu Jr., a avut și el un dosar făcut de procurorul Bucurică, fiind arestat și judecat pentru violare de domiciliu, agresiune și tâlhărie. Drugariu Jr. era student la Drept .

Între Drugariu Teofil și George Bucurică au avut mai multe scandaluri în public reclamate la Poliția din Oravița.

Recentul scandal ,de agresiune sexuală a fiicei avocatului, susținut de înregistrări audio și video, în care procurorul apare în poziții indecente,a fost investigat în 2013 dar nu s-a finalizat cu măsuri disciplinare împotriva lui Bucurică.

×
Subiecte în articol: George Bucurică