x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Profeţiile unui guru indian despre România. Ce le-a prezis Gupta Swami Ceaușeștilor

Profeţiile unui guru indian despre România. Ce le-a prezis Gupta Swami Ceaușeștilor

08 Ian 2013   •   12:36
Profeţiile unui guru indian despre România. Ce le-a prezis Gupta Swami Ceaușeștilor
Sursa foto: Gupta Swami

Elena Ceauşescu a dorit să îşi cunoască viitorul şi l-a chemat în România pe Gupta Swami, un cunoscut guru indian. Acesta, aflat în vizită în Bucovina, i-a prezis Elenei Ceauşescu ce se va întâmpla cu ea şi cu soţul ei în viitorul apropiat (evenimentul se întâmpla în vara anului 1983), iar prima chimistă a ţării a fost complet deranjată de ceea ce a auzit şi l-a izgonit pe Gupta de pe teritoriul ţării noastre, potrivit antena3.ro

Indianul este foarte cunoscut la nivel mondial, el făcând profeţii importante de o acurateţe extraordinară: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu.

"Ceauşescu mi-a rostit numele înainte de execuţie"

În anul 2004, Swami a mai venit în România şi a prezis mai multe lucruri de-a dreptul cutremurătoare.  “Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu o oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete”.

Citeste continuarea articolului, AICI

×
Subiecte în articol: Gupta Swami profetii ceausescu