x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Programul metroului, prelungit din cauza fluxului mare de oameni prezenţi la concertul AC/DC

Programul metroului, prelungit din cauza fluxului mare de oameni prezenţi la concertul AC/DC

16 Mai 2010   •   00:00

Programul metroului a fost prelungit după ora 24.00, la solicitarea Jandarmeriei Bucureşti, ca urmare a fluxului mare de oameni prezenţi la concertul formaţiei AC/DC, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru.

Peste 30.000 de oameni sunt prezenţi la concertul AC/DC, care trebuie să înceapă la ora 21.00, fanii continuând să se adune în Piaţa Constituţiei.

Din cauza aglomeraţiei, Jandarmeria Bucureşti a solicitat companiei Metrorex prelungirea după ora 24.00 a pogramului metrolului, cerere acceptată, potrivit sursei citate.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei asigură măsurile de ordine publică pe timpul concertului formaţiei de muzică rock AC/DC. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la concert. Printre jandarmii care asigură ordinea la concert se numără şi trupe călare.

Mediafax

×
Subiecte în articol: observator