x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest la Liceul de Artă din Sibiu: Profesorii nu au intrat la ore în prima zi de şcoală

Protest la Liceul de Artă din Sibiu: Profesorii nu au intrat la ore în prima zi de şcoală

12 Sep 2011   •   11:48

Profesorii de la Liceul de Arta din Sibiu nu au intrat la ore in prima zi a noului an scolar, pe motiv ca nu si-au primit salariile de doua luni, au declarat, astazi, reprezentanti ai sindicatelor.

"Este vorba despre un protest spontan, care va continua pana in momentul in care ne vom primi drepturile salariale. Invatatorii au fost singurii care au participat la festivitatea de deschidere a anului scolar, pentru ca un copil de clasa I, care abia face primii pasi in curtea unei institutii de invatamant, nu poate fi lasat la intamplare. De maine, insa, un lucru este cert: cadrele didactice nu mai intra la ore", a declarat un profesor de la Liceul de Arta din Sibiu, potrivit RTv.

Reprezentatii sindicatelor de invatamant precizeaza ca sunt semnale potrivit carora, in perioada urmatoare, mai multe institutii de invatamant din Sibiu vor ajunge in aceeasi situatie. "La ora actuala, sunt 37 de unitati de invatamant care abia se mai descurca cu banii", au mai spus reprezentantii cadrelor didactice.

×