x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proteste împotriva restricțiilor: 891 de amenzi de peste 366.000 de lei în primele trei zile de proteste

Proteste împotriva restricțiilor: 891 de amenzi de peste 366.000 de lei în primele trei zile de proteste

01 Apr 2021   •   12:31
Proteste împotriva restricțiilor: 891 de amenzi de peste 366.000 de lei în primele trei zile de proteste
Sursa foto: Lucian Alecu

Un număr de 891 de amenzi în valoare totală de peste 366.000 de lei au fost aplicate în primele trei zile de protest împotriva măsurilor de protecție sanitară, informează, joi, Jandarmeria Română.

„În urma activităţilor de identificare a persoanelor participante la protestele din zilele de duminică, luni şi marţi, care nu au respectat prevederile legale, la nivel naţional au mai fost aplicate 891 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 366.550 lei", se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei.

Mai mult, Jandarmeria precizează că au fost întocmite acte de sesizare pentru două persoane care dețineau obiecte periculoase la Iași, iar pentru alte două persoane, una din Târgoviște și una din Arad, pentru operațiuni fără drept cu obiecte pirotehnice.

Miercuri seară au fost noi proteste față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei, în București și în mai multe orașe din țară. În București, la protest au participat aproximativ 400 de persoane.  

 

×
Subiecte în articol: proteste restricţii