x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestele studenţilor RESTRICŢIONEAZĂ traficul în Capitală. Ce zone vor fi afectate

Protestele studenţilor RESTRICŢIONEAZĂ traficul în Capitală. Ce zone vor fi afectate

13 Noi 2013   •   11:26
Protestele studenţilor RESTRICŢIONEAZĂ traficul în Capitală. Ce zone vor fi afectate

Mai multe organizații studențești organizează miercuri un marș și mitinguri în Capitală, astfel că traficul rutier va fi restricționat pe mai multe artere de circulație, informează Brigada Rutieră.

Potrivit unui comunicat de presă, între 15,30-16,30 va avea loc un miting de protest în Piața Victoriei, zona hașurată aflată în prelungirea parcului Kiseleff dintre bd. Aviatorilor și șos. Kiseleff.

Între orele 16,30-17,00 se va desfășura un marș pe traseul Piața Victoriei — Calea Victoriei — bd. Dacia — str. Th. Aman — str. G-ral Berthelot — sediul Ministerului Educației Naționale. Pentru buna desfășurare a manifestației și asigurarea siguranței participanților se va restricționa traficul rutier pe banda I de circulație pe traseul sus-menționat.

Între orele 17,00-18,30 va avea loc un miting la sediul Ministerului Educației Naționale pe str. G-ral Berthelot. În intervalul orar 16,45-18,30 se va restricționa total traficul rutier pe str. G-ral Berthelot, între str. Th. Aman și str. Luigi Cazzavilan.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu maximă atenție și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

×