x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Provocare pentru liceeni! Șansa de a juca baschet alături de Victor Ciutacu și Mircea Badea. Tu pe cine alegi?

Provocare pentru liceeni! Șansa de a juca baschet alături de Victor Ciutacu și Mircea Badea. Tu pe cine alegi?

11 Ian 2013   •   15:09
Provocare pentru liceeni! Șansa de a juca baschet alături de Victor Ciutacu și Mircea Badea. Tu pe cine alegi?

Misterul din spatele sesiunii foto la care au participat Victor Ciutacu și Mircea Badea s-a risipit. Echipa YouthBank Bucuresti anunță o revenire, cu forte proaspete, intr-o noua editie in care 20 de tineri din Bucuresti accepta provocarea de a fi lideri in comunitatea lor si isi testeaza limitele in a produce o schimbare.

Pentru luna ianuarie a anului 2013, echipa YouthBank Bucuresti  anunță patru evenimente, in urma carora si-a propus sa stranga un fond destinat proiectelor liceenilor. Evenimentul cel mai asteptat este meciul demonstrativ de baschet, unde 10 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea.

”Ma bucur ca niste copii cu astfel de preocupari au apelat la noi. Si mor de satisfactie ca Mircea Badea a acceptat imediat sa mi se alature. Ne e drag de ei si, pana la urma, ne-aducem aminte si noi de vremurile  cand chiar eram tineri si entuziasti, nu vesnic tineri si acriti ca astazi”, a declarat Victor Ciutacu.

Competitia nu se limiteaza doar la jocul sportiv – cele doua echipe alaturi de cei doi lideri, sunt provocate sa motiveze publicul pentru a castiga si titlul de "echipa care aduna cele mai multe donatii". Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!

Sunteți așteptați, pe 26 ianuarie, incepand de la ora 16.00, la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri.
 
Fondurile realizate in urma vanzarii de bilete si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti.
 
Mai multe despre programul si activitatile echipei YouthBank gasiti pe site-ul www.youthbank.ro

×
Subiecte în articol: mircea badea victor ciutacu baschet